Jeugdhulp ambulant 2019-11-13T11:37:51+00:00

Jeugdhulp ambulant

De (specialistische)ambulante jeugdhulp bestaat uit individuele hulp in het gezin, op school en tijdens de vrije tijd. Wij begeleiden kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met uiteenlopende problematiek (ASS, ADHD, gedrags- en sociaal emotionele problemen, of een verstandelijke en/of lichamelijke beperking). De problemen beperken zich vaak niet tot de thuissituatie, maar komen ook tot uiting in de schoolsituatie. Dit vraagt om samenhang in aanpak tussen jeugdhulp en onderwijs.

Je woont in Putten?
Je kunt dan terecht bij ‘Buurt Zorg Jong’ met vragen en zorgen die spelen in het dagelijks leven van je gezin. Een vaste medewerker van ‘Buurt Zorg Jong’ zoekt samen met jullie naar oplossingen die het best passen binnen de mogelijkheden van het gezin. Praktijk Mijnten heeft een contract met de gemeente Putten.

Je woont in een andere gemeente?
Meld je bij de afdeling jeugd van je gemeente. Zij zullen je informeren over de mogelijkheden. Praktijk Mijnten heeft een contract met Foodvalley (Nijkerk, Barneveld) en Meerinzicht (Putten, Ermelo, Harderwijk en Zeewolde)

Praktijk Mijnten biedt PGB begeleiding voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen.